Selecteer een pagina

Ontzorgen

door verbinden

en versterken

Samenwerking van
fysiotherapeutische zorg
in Hengelo

FCH: hét aanspreekpunt met betrekking tot beweegzorg in Hengelo

Met dit collectief zijn we in staat om in te spelen en deel te nemen aan bestaande en nieuwe ontwikkelingen, projecten op het gebied van gezondheid en preventie met betrekking tot onze professie. Ook zal Fysio Collectief Hengelo een koppeling kunnen maken met de andere regionale platformen. Daarmee zijn we ook in staat om deel te nemen aan landelijke projecten en ontwikkelingen.

Onze VISIE

Onze VISIE is dat de deelnemende fysiotherapeuten in Hengelo een collectief zijn, zodat er één loket is voor de Hengelose huisartsen, KNGF, zorgverzekeraars, de gemeente Hengelo, zorgorganisaties en overige stakeholders.

Onze MISSIE

Onze MISSIE is het samenbrengen van de praktijken voor fysiotherapie in Hengelo. Hiermee leggen we verbinding tussen de praktijken en collegae. Gezamenlijk bieden we beweegzorg in Hengelo aan op zowel curatief als preventief vlak.

Bestuur

Het bestuur van Fysiocollectief wordt gevormd door Mike Hilverink, Annet Rouweler en Michiel Trouw.

Annet Rouweler

Annet Rouweler

Penningmeester

Fysiotherapeut en in 2005 gespecialiseerd als Arbeids- en Bedrijfsfysiotherapeut.
Michiel Trouw

Michiel Trouw

Secretaris

Clinical expert, extended scope physiotherapist, master manual therapist, CrossFit L2 trainer

Mike Hilverink

Mike Hilverink

Voorzitter

Owner at Fysio en Sport in je Voordeel | Owner Duizeligheidstherapie Twente

Annet is sinds 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2005 gespecialiseerd als Arbeids- en Bedrijfsfysiotherapeut.
Voor de bedrijfsfysiotherapie houdt Annet zich bezig met het onderzoeken van werkplekken en het geven van voorlichting op de werkplek, bijvoorbeeld rugscholing of prettig werken achter een beeldscherm.

Annet is penningmeester van het Fysiocollectief Hengelo

Michiel Trouw is een ervaren manueel therapeut en docent bij CRAFTA® sinds 2006. Hij is gespecialiseerd in hoofd-/halsklachten en een expert in behandelingen voor hoofdpijn en migraine, ook bij kinderen. Sinds 2016 is hij ‘extended scope specialist’, wat bijdraagt aan doelmatige diagnostiek en behandeling van bewegingsklachten.

Michiel is Secretaris van het Fysioncollectief Hengelo

.

Mike Hilverink is gespecialiseerd in rug-, nek-, heup- en duizeligheidsklachten. Als manueel therapeut volgens SOMT en met expertise in McKenzie therapie, vestibulaire revalidatie en Dry Needling, biedt hij vernieuwende gezondheidsbevordering. Als voorzitter van FysioCollefief Hengelo en lid van Rugnetwerk Twente draagt hij actief bij aan effectieve zorg.

Mike is voorzitter van het Fysiocollectief Hengelo

We horen graag van u!

Ons collectief wil betrokken zijn bij het bevorderen van de gezondheid en bij het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dit is in lijn met de huidige ontwikkelingen van de gezondheidszorg en volgt de richtlijnen van overheidsbeleid.